Sayfalar

14 Şubat 2012

Buyurun Şizo'nun Haremine(Mim)


Evet ben de mimlendim çingularım.. Egosantrik mimleyince “hayır yapmaaağğğ” diyemedim.. O kadar da uzak durmaya çalışmıştım halbusem.. Çünkü kendimi biliyorum.. Bir başlarsam aday listeme, sonunu göremeyeceğimi biliyordum.. Ama neyse ki toparladım ben de isimleri.. Çekiklerden oluşacak diye bir şart olmadığı için ben de özgür davrandım.. Evet efenim buyurun benim haremime.. Lütfen uzaktan bakınız.. Elleşmeyin yakarım!

1 – So Ji Sub



Tabi ki de listemin ilk sırasında Jisub’cuğum olacaktı.. Bilgisayarımdaki yağuşuklular dosyasındaki(evet gerçekten böyle bir dosya adım var) fotoğraf çoğunluğu kendisine ait olduğu yetmezmiş gibi masaüstü resmi olarak da kendisini kullanırım.. Böyle slayt şeklinde geçer favori fotoğraflarım.. Bakmaya doyamam.. Bu fotoğrafını da ayrı severim.. Hatta telefonumu süsler kendisi.. Cınım binim..

2 -  Gong Yoo

Eh yani Gong Yoo’suz bir liste düşünemiyorum sizler de hak verirsiniz ki.. Bu kadar şirin, aynı zamanda yetenekli ve de yakışıklı olduğu için haremimde görmek istedim kendisini.. Canım sıkıldığında çağıracağım, “cınım ya bişeyler anlat güldürmeli, iki havamızı bulalım” diyeceğim.. Sonra o anlatırken gülecek ben de onu izleyeceğim falan.. Böyle bir hayalim var kendisiyle ilgili..

3 – Dean Winchester













Gerçek adını yazmıyorum zira ben Dean’i istiyorum Jensen’ı değil.. Dean gelsin espri yapsın, hamburger yiyip dursun ama doymasın, sonra aklına uyuz kardeşi ve karizmatik babası gelsin ağlasın falan.. Ben de “ağlamak bir erkeğe bu kadar mı yakışır ama yeeaa” diyeyim bir yandan ben de ağlayayım falan.. Kutsal suyunu, tuzunu, saf demirini yanından eksik etmesin, etrafı da şeytan tuzağı sembollere bürüsün falan.. Sonra beraber her türlü ucubeyi avlamaya gidelim.. İmpalasına tekrar kavuşsun.. Bebeğiyle o eyalet senin bu kasaba benim dolaşıp duralım.. Deri ceketini de unutma beybi.. Evet Dean’ciğim “benıımleıısıiin”..

4 - Nicklaus Mikaelson



Evet yine bir dizi karakteriyle başbaşayız.. Kendisi Nicklaus ismini babası verdiği için sevmez, bu yüzden Klaus denmesini ister.. Ben de o halini daha çok severim zati.. Evet Klaus'cuğum seni de görmek istiyorum haremimde.. Canımı sıkan falan olursa, daha ben ağzımı açmadan boyunlarını gövdelerinden ayıracağını biliyorum sarıbaşım, seksi aksanlım.. "Sarışın erkek sevmem, Kıvanç hoş ama tipim deeell" diyen beni ne hallere soktun bak! Gel İskoçum, deli bakışlım, her an napacağı belli olmayan dengesizim.. Sana bu haremde ihtiyaç var!

5 - Johnny Depp



Sensiz hareme harem demem ben! Gel ki alem karizma görsün.. Hey hey de heeyy... Aynen böyle tak takıştır, sür sürüştür gel şahan bakışlım.. Elinden içki kadehin, dudaklarından aforizmalar eksik olmasın.. Gel, haremimde fantastik diyarlara yelken açalım..

6 - Yiğit Özşener


Gördüğün gibi tek Türk olarak seni aldım Yiğit'ciğim.. Yerli de istedim haremimde.. O kişi elbette ki sen olmalıydın.. Farklı bir havan var bebeğim.. Kötü karakterleri canlandırsan bile seviyorum ben seni yahu.. Dudaktan Kalbe'yi izlerken herkes Hüseyin Kenan dese de ben hep Cemil demiştim.. Annem "Ne buluyorsun bu adamda kızım? Hayır çirkin de bir şey! Ah kim bilir nasıl bir adamla evleneceksin sen!!" dediğinde, "Çok tatlı ki o ama.. Şu bakışlara bak anneeeğğ" diyordum her seferinde.. İşte öyle bir havan var Yiğit'ciğim.. Ezel'de izlerken de kızamıyordum sana.. "Olsun kötülük yapsın nolcak ki? Bir şey olmaz" derdim hep.. Haremimde olmalısın sen de.. Deniz kıyısına gitmeliyiz birlikte.. Sermeliyiz örtümüzü, yanımızda meyvemiz ve şarabımız, gün batımını seyretmeliyiz.. Sonra konuşup, gülüşmeliyiz falan.. Neyse iyice romantiğe bağladım.. Geç sen de şöyle cınım.. Rahatına bak..

7 - Gerard Butler


Yani şimdi seni almazsam haremime kendimi hiç affetmem Gerard'ım Butler'ım İskoçum.. Bir adet überseksi adama ihtiyaç var.. Ama şu halini istiyorum.. Zayıflamışsın gördüm.. Aman evlerden ırak.. O halini hatırlamak istemiyorum.. Zayıflamak herkese yakışmıyormuş sayende anladım bunu.. Mümkünse aynen böyle etine dolgun alayım seni.. Ay canım hiç olmadı zayıf gelsen de beni seni bir haftaya Türk yemekleriyle semirtirim.. Sorun yok.. Evet ne olursan ol gel diyorum.. Kapım sana her şekil ve durumda açık.. Her gece, Ps: I Love You'daki boxer'lı ve pantolon askılı dansı yapacaksın bana.. Ona göre aksesuarlarını al da gel.. "O da ne?" deyip de filmi hala izlememiş olanlar için geliyor videomuz:



8 - James McAvoy



Bir İskoç'luk daha yerim var ceymsicğim.. Narnia'da görüp "Ne tatlı adam" dediğim, Becoming Jane'de "Off çok yakışıklı! Aksanına ölürüm!" derken, Atonement'la bu duygularıma tavan yaptıran insan.. Bak Wanted'ı saymıyorum bile düşün.. Gel ki "Kafana hangi ebat ve ağırlıkta saksı düştü ki öyle bir kadınla evlendin?" diye de sorayım sana.. İfadeni almam lazım.. Yani böyle söylüyorum ama şöyle de bakarsan ağzımı açacağımı da pek sanmıyorum eheh.. Neyse gel bakiyim sen de şöyle yamacıma..

9 - Sherlock Holmes




Haremim dizi karakteriyle mi doldu ne? Ama napayım almazsam gözüm kalır ahahah.. Benedict Cumberbatch değil istediğim yanlış anlaşılmasın.. Sherlock'u istiyorum ben.. Zaten adamın sarı saçlarına tahammül edemiyorum.. Hep böyle kalması, kendisi ve en önemlisi insanlık için büyük bir iyilik olacaktır.. Evet ne diyordum? Senin de haremimde olman şart Sherlock'cuğum.. Gerçi yüksek IQ'unla yanımda sıkılabilirsin de.. Ahahah hayır aptal değilim ama seninle de baş edebilecek kapasitem olduğunu düşünmüyorum.. Kim baş edebilmiş ki zaten? Dünyanın güneş etrafında döndüğünü bilmeyen ama zehir gibi aklı olan dedektifim benim.. Yalnız rica ediciğim yavaş yavaş, tane tane konuş benimle.. Ağır İngiliz aksanın yetmezmiş gibi bir de hızlı hızlı konuşuyorsun, yeminle beynim ambale oluyor.. Bunun dışında bir problem yok.. Gel, söz ben sana her gün yeni bir olay getireceğim çözmen için.. Canın hiç sıkılmayacak valla bak.. Beraber sarayımın entrikalarını çöziciğiz seninle.. Saraya çalışması için yeni birini aldığımda ilk sana göstereceğim, saçının şekline bakıp seceresini dökmen için.. Ohh mis valla.. Gereksiz araştırmalara girmeye ne gerek var.. Sen benim zaman ve nakit kaybımı önleyeceksin şerlokum.. Hadi bakalım yeni olaylar bizi bekler..

10 - Aamir Khan


Kendisini listeme alıp almama konusunda epey tereddüt ettim ama sonunda dayanamadım.. Son zamanlarda tanımış olsam da haremimde görmek istiyorum seni Aamir'ciğim.. Yani aslında yaşın da epey var ama olsun, belli etmiyorsun.. Sorun yok ahahah.. Oturup, soframızdaki meyvelerimizi yerken(tercihen yeşil çekirdeksiz üzüm) ve odanın ortasında kızlar raks ederken, onları izleyelim(fanteziye gel).. Ya sen Türkçe öğren ya ben Hintçe, ama lütfen Hint aksanlı İngilizce konuşup, beni irrite etme.. Bir dil bu kadar işkenceyi hak etmiyor bence.. İngilizceyi kuran sör çekindırılıst bilseydi böyle olacağını, kurmazdı bu dili..



Neyse işte sarayın bahçesinde yürüyelim beraber.. Sonra sen arada şarkı falan söyle, ama dans etme.. Yok o kadar değil.. İşte böyle yakıcı bir şekilde bak falan.. Ben olduğum yere eriyeyim, leğenle taşısınlar beni içeri.. Yani böyle güzel hayallerim var seninle ilgili.. Amcam yaşında olduğundan daha ileri gidemiyorum ahahah.. Gel Hint rüzgarınla bana doğru.. Geelll, gelll, sesimi takip et ahahah..


Nihayet bitti! Anacım ne çok adayım varmış.. Eleye eleye ancak bırakabildim bunları.. Yoruldum he.. Ama güzel de oldu.. Memnunum haremimden.. Çok eğlenceli, süpersonik bir yer oldu bence.. Yalnız nasıl övüyorum şu hale bak ahahah..

Ve sıra geldi bu mim'i paslamaya.. Lee, degdimisimdi'ye ve henüz bu mim'i yapmamış olanlara yolladım gitti.. Kolay gelsin.. :)


Son olarak günün anlam ve önemine uygun olarak bir şarkı paylaşayım dedim.. Tüm sevgilisi olmayanlara gelsin ahahhah..


31 yorum:

  1. klaus var , jensen var sherlock var ama en çok da amir kahn var bu adamı bende listeye almaktan son anda vazgeçtim bilemedim neden çok çekici bir yanı var :) bu listenin altına imzamı atarım o kadar beğendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla zor oldu bu liste.. eleye eleye bunlar kaldı.. aslında american horror story'den tate'i alacaktım ama bir türlü karar veremedim ahahah.. o da gönlümün hareminde cınım nolcak? buyrun bu da fotosu: http://images.zap2it.com/images/tv-EP01466178/american-horror-story-evan-peters-4.jpg

      açlık oyunları'nda peeta rolü için düşünülmüş ama sonunda diğer elemana kaptırmış rolü.. yastayım..

      aamir khan'ı epey düşündüm aslında.. adamın yaşı var yani.. sonra baktım ki robert downey jr.'la aynı yaştaymış.. robert'ı alsam sorun olmayacaktı, e niye aamir'de sorun olsun dedim, aldım listeme.. :D

      evet neyse.. arada bir uğrayabilirsin haremime.. yalnız uzaktan bakarsak.. kıskancım da bu konuda ahahah..

      Sil
  2. Mim için teşekkür ederim ama ben bu mimi yapmıştım zaten :)
    Aslında bi kez daha yapmaya da hiç hayır demem :D Ama işte içimdeki sadist ergenin bir kez daha ortaya çıkmasını istemiyorum.
    JiSub bir nömaraaa hey yavrum! Şu Aamir Khan kimdir allaseniz? Her yerde görmeye başladım bu aralar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahahaah işin garip tarafı yaptığın mim'e yorum yapmışım ya ben?! ama tabi ben bu yazıyı gecenin epey ilerleyen saatlerinde yaptığım için, beyin hücrelerim uykuya çoktan geçmiş, unutmuşum bunları.. neyse sen yine yap listeni kendi kendine:D o kadar mim'ledim seni.. ayıptır!:D

      Jisub gönüllerin birincisi:D elbet haremime de ilk sıradan giriş yapacaktı.. yavrım benim..

      ah Aamir Khan.. 3 idiots'ı veya Taare Zameen Par'ı izle sonra konuşalım bence ahahaah.. Gerçi izleyince gerek kalmayacak bu sorulara ama neyse:D

      Sil
    2. Ayıptır didim ve yaptığın bu hata çok işime gelerek haremime 1 numaradan adam soktum :D O bana yetti.
      Temem izlicem ben onu, bu geride kalmışlığıma dayanamam :D

      Sil
    3. koptum geliyorum bloguna:D

      izle izle.. zira eziklemek istemiyorum seni:D

      Sil
  3. Hint aksanlı İngilizce beni de irrite eder ama bir o kadar da güldürür....ahahah koptum okurken :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet komik de geliyor kulağa haklısın:D teşekkür ederim.. güldürebildiysem ne mutlu falan:D

      bilmem yapmak ister misin ama bu mim'i alabilirsin istersen.. listeni merak ediyorum şahsen:)

      Sil
  4. aha ilk defa tamamını da tanıdığım insanlardan oluşan bir mim.Ne kadar sevindim anlatamam :D Senin de göz zevkin hiç fena değilmiş çingu :D
    Aaa özgür çocuk derim ben hala Yiğit Özşener'e.Bir kere öyle kodlamışım ya o adam ölse kalsa yine özgür çocuk benim için :D
    James McAvoy İskoç olmasına rağmen kendini bir türlü sevdiremedi bana.Bir iticilik alıyorum adamdan müsadenle.Atonement'i de hiç sevmemiştim belki o yüzdendir.Bir de ben İngiliz/İskoç işin içine girdi mi bayılanlardanım düşün :D
    Listendeki diğer insanlara da bayıldığımı belirtir,saygılarımı sunarım.Haremin müthiş olmuş aa Aamir bey hariç onunla müşerref olamadım henüz.Tanıyorum hepsini dedim bir de ama o çıktı aradan.Gördün mü :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. göz zevkim iyidir:D idare eder yani:D iyidir iyi:D

      yaa evet özgür çocuk unutulur mu hiç? tam o zaman vurulmuştum kendisine hey gidi hey:D

      James hoştur ya.. severim keratayı:D değişik bir albenisi var adamın.. çok mu yakışıklı, hayır.. ama cazibesi var işte.. demek ki seni cezbetmemiş:D olabilir canım renk-zevk falan:D bu arada ben Atonement'i hem okumuş hem izlemiş ve çok beğenmiştim.. iki kat fazla etkilemişti beni yani:D orada da uyuşamadık seninle çingum:D

      Aamir'le de tiz zamanda tanışmalısın bence:D o bakışlardan sen de nasibini almalısın ahahahah:D

      Sil
  5. Nicklaus'u gödüğüm ikinci harem. Benim gönlümün hareminde kendisi Ve Jensen offf diyorum. Dünyada böyle taş yakışıklılar varda biz niye nasiplanemiyoruz :/ Yine moralmen çöktüm.
    Neyse resimlerine bir daha göz atayımda keyfim yerine gelsin ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah yalan dünya.. adaletsiz dünya:D o taşlar bizi bulmaz çingum.. varsa yoksa kum taneleri:D

      ancak fotoğraflarla iç geçiririz işte.. kader kısfmet:D

      Sil
  6. 14şubatta harem kurmanı neye borçluyuz :D :))))))))))))))))))) tam gününe denk düşürmüşsün çakal çingu seni, hem kur haremini eğlen gül raks et hem de biz eziklere "çalma tanbur sevgilim yok" diye şarkı söylet! oldu mu şimdi bu, ben de biz arkadaşız sanıyorudm :))))))))))))))))))))))))))
    şaka bir yana, jisubcığımı en başta görmeseydim kalpten giderdim, ha bir de listede Emirkan bey amcayı görmeseydim ona da şaşırırdım, en çok da ona yorum döktürmüşsün gözümden kaçmadı :D :D :D "Ben olduğum yere eriyeyim, leğenle taşısınlar beni içeri" :)))))))))))))))))))))))
    4-5-7 numaralı yaguşuklulara da buradan el sallıyorum, bir gün bana da gelin emi :D

    seninde sevgiller günün kutlu olsuuun :D l

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesadüf makinocan ya.. valla bak:D dediğin gibi tam denk düştü:D çoh da iyi çoh da güzel oldu taammı:D ahahah ben zevk alemlerinde dolaşırken, sevgilisi olmayanları ezikleyeyim istedim.. nihahahahahah diyerek kötü adam gülüşümü de yaparım:D


      Jisub hep bir numero.. haremimin gözdesi:D diğerleri bu duruma bozuluyor ama kabullenmeliler:D o galbimin prensi:D

      Aamir'siz harem mi olur makinocan yaa:D bak şimdi:D daha çok methiyeler dizerdim de tuttum kendimi:D

      yağuşuklularımdan uzak dur bakiyim:D gelemezler sana.. üstüme zimmetli hepsi.. mazallah çizersin, bir taraflarını bozarsın falan, sonra uğraş dur:D

      sağol çingumm:D biz eyleşiyoruz işte hep birlikte.. :D iyi eğlenceler sana da:D

      Sil
  7. Maşallah kimin haremşne baksam enişteler kol geziyor:)) İlk defa bir Türk görmenin şaşkınlığını yaşadım:)) Liste biter benim aşkım bir listede daha yok diyip rahatlıyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla kim kimin eniştesi hesabını tutamıyorum artık:D kaptım geldim ben de aldırmadan ahahah:D

      eğer listemin tamamı çekiklerden oluşsaydı emin ol Jung Woo Sung da gelecekti haremime ahahaah:D kusura bakma tarih ama öyle yani.. adam hoş adam:D

      Sil
  8. şimdiiiiii....

    jisub dan başlarsak, çok hoş adam ya, fotosu da çok güzelmiş. evli mi bu adam, dersanede bi kız vardı, evli diyodu.. evli ise mutluluklaaar mutluluklaaaar değilse şizoma kısmet inşallaaaaah :D

    gon yoo yu fiziksel olarak pek beğenmesem de çok sempaatik buluyorum ivit çok şeker :)

    dean.. karizma adam. evet evet ağlamak niye erkeklere bu kaa yakışıyo ya?

    Klaussss... o aksanı harika.. bi de bu adam gülünce çocuk gibi geliyor bana kıvanç a da çok benziyor

    ve beşşşşş nümero. may lav......... o hareme gizlice girip seni kötü yollardan kurtarıcam conim. helalımsın. alnından öperim. muah. :D:D

    ve altı özşener bey. onulasıııın. oyunculuğun dışında pek benimle değılsıın. ben de sanırım annenleyim şizom :D

    gerard adamım. ben de severim ivit. farklı bi havası var. evet zayıflamasın bence deeeee

    james mcavoy.. mutluluklar efenim:D

    sherlock abim.. ilgünç. sherlock u izlemediğimden mütevellit ilgünç gelmiş olabilü tebi.

    aamir abime de selamlar saygılar hayatta başarılar. filmi hala izlemedm yaa :/

    hürriyette de yapmışlardı ertuğrul özkök falan kendilerine böyle... dur ben de harem yapayım, özendim:D

    1 johnny depp
    2 kaptan cek sıparov.
    3 makasellim.
    ...

    en az üç. musallat üç. :D:D

    gerisini sen doldur artık diğer karakterlerle :D

    öperim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şimdiiiiiii kimdir o dersanedeki kız? o şom ağızlı kimdir?:D ne evlisi canım durun hele.. daha beni görmedi falan ahahahah:D vallaha bu lafıma da epey güldüm ya neyse:D

      gong yoo'nun farklı bir çekiciliği var.. çok tatlı, çok sempatik, gözüme yakışıklı geldiği zamanlar da oluyor ama:D aman zaten tatlı ve sempatik olmak yakışıklılıktan daha önemli bence:D evet seni seçtim gong yoo:D

      ya kusura kalma senin elemanı azcık çaldım:D ama napiyim, bi klonlamayı beceremedi şu bilim dünyası:D klonlasınlar hepimiz rahat edelim:D

      Sherlock'u izle yevrucum.. bayılacaksın adamın zekasına:D her bölüm ağzım açık izliyorum.. John Watson gibi "mükemmel, müthiş, inanılmaz" gibi tepkiler(yani daha çok yuhhh, ohannesss, aboooov gibi tepkilere dönüşüyor bende) veriyorum:D ayrıca her şeyi geçtim "I'm Sherlock Holmes" deyişine ölünür yani.. öyle güzel söylüyor:D

      Aamir'le de tanışırsın elbet sıkma canını:D izlediğin zaman yorumunu merak ediyorum.. bi yazıverirsin artık bloguna:D

      ahahah musallat üç:D tamam ama üçten sonrasını da merak ettim ben.. mümkünse Johnny'siz devam etsin ama:D senden de bekliyorum harem serpülüm:D

      Sil
  9. ay bu harem de pek şahaneymiş :) zevkli kızlarız vesselam :D yalnız sherlock'u orda gördüm, azıcık kıskandım. ben haremi hep korelilerden seçince gül gibi benedict'i dışarda bırakmışım ayol, olur mu öyle... neyse...

    yiğit özşener'i ben de severim; kısa boylu ve yaşlı (ahaha :D) olduğu halde hem de. yalnız kendisiyle tanışma fırsatım olup da tanışamamıştım bi keresinde, şimdi düşününce içime oturuyor: 2006 senesinde New York'ta bi barda gördüm ben bunu. ama o zamanlar sadece özgür çocuk diye tanıdığım için burun kıvırıp yanına gitmedim yaa, vay bana vaylar bana! oyunculuğunu takdir edememişiz, burdan kendisine seslenip af dileyeyim bari: yiğit abim, on nümerosun, saygılar! :D :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet zevkli olduğumuzu ben de fark ettim:D blog dünyası olarak hiçbir yakışıklı,seksi ve de sempatik adamları kaçırmamışız valla.. aferin bize:D

      Sherlock'suz olmazdı bu harem hikaru.. yapamazdım yani:D onun keskin zekasına ihtiyacım vardı:D ayrıca etrafta kibirli,ukala,kendini beğenmiş birileri dolanmalıydı yani:D olmalıydı bu:D

      ahh o ikinci paragraf nedir öyle? New York'a gittiğine mi hisleneyim Yiğit'i gördüğüne mi?:D ahahahah hangisini daha çok kıskandım bilemedim:D ben de görsem konuşmazdım ama.. çekinirdim yani.. sonra çok üzülürdüm tabi:D eminim bundan:D

      Sil
    2. %50 verdim çingu :)

      Beğendiklerimi söyleyip hemen kaçayım. So Ji Sub, Johnny Depp, Yiğit Özşener, Gerard Butler, Aamir Khan ^^

      Sil
    3. o da iyi:D yarı yarıya zevklerimiz uyuyormuş demek ki:))

      Sil
  10. Amanın şizo So Ji Sub'un resmini görünce bu da kimmiş diyip araştırdım ya :D Bana sorsan birinci Klaus olmalıydı. Her şeyi geçtim onun o love değişine dünyaları değişirim. İngiliz koca bulcam ben kararlıyım :D Dean zaten anlatılmaz mimiklerine oldüğümün adamı :D

    Liste güzel de eksik ya :D Secret Garden'dan Kim Joo Won mesele en yakışıklı kore erkeklerinden unutmuşun. ya da ne biliyim Mehmet Günsür. Josh Dallas bi de Once Upon a Time'da yakışıklı prens rolünde harbi yakışıklı prens :D gerçi bize kalsa dünyanın tüm yakışıklı erkeklerini haremimize alıcaz yav :D di mi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla Jisub haremimin gözdesi olduğu içün ilk sıra elbette ki onun olmalıydı:D 1 numaradan sonra açıkçası numaralar pek önemli değil:D diğer herkes aynı derecede önemli benim için:D

      çok fazla Koreli almadım listeme aslında.. yani almaya kalksam Hyun Bin'i alırdım elbette ama onunla sınırlı kalmazdı.. Yoo Ah In gibi bir taşı bıraktım dışarıda.. içim acıyor zaten!:D o yüzden iki taneyle sınırladım..

      tek Türk olarak Yiğit Özşener'i aldım.. acayip bir albenisi var bana göre.. liste 10'la sınırlı olmasaydı Mehmet Günsür de olacaktı tabi:D Josh Dallas'ı tanımıyorum diziyi izlemediğim için.. sen söyleyince baktım.. hoş görünmedi gözüme:D diziyi izlemem lazım:D

      dediğin gibi listede sınır olmasaydı kaptırıp gidecektim:D önünü alamayacaktım:D bu arada sen de bir liste yaparsan çok güzel olur.. mim'i alabilirsin.. yapmayanlara yolluyorum demiştim.. istersen tabi:))

      Sil
  11. Meraba şizo-mizo ben hoi hoi :)
    Dean hakkındaki yorumunu çok sevdim, eğlenceliydi. Benim haremimde de kendisinden 1 tane mevcut ama Jensen olarak :D Ağlamak bir erkeğe bu kadar mı yakışır evet ancak bu kadar yakışırdı. :) Hareminde mutlu bir ömür geçirmeni diliyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba Hoi Hoi.. hoşgeldin:)

      Dean Supernatural'ın göz nurudur ya:D pek bir severim kendisini:D Castiel'e karşı da çok süpersonik duygularım var ama aynı diziden iki karakter olmasın dedim, almadım listeme:D hemmen ışınlanıyorum senin bloguna:)) "her harem güzeldir"den yola çıkarak seninkini de görmem gerek:D

      Sil
  12. Mim için çok teşekkür ederim çingu ama daha önce de 3 kere gelmişti ve aynı şeyi yazmıştım: İzninle bu mimi es geçeceğim ben, yeteri kadar doyuldu da ayrıca :)
    Listeni sevdim, Batı ağırlıklı olduğu için daha farklı olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tamam çingu sen bilirsin:)) teklif var ısrar yok falan:))

      teşekkür ederim:) bu aralar Kore dünyasından uzak kaldığım için liste bu hale geldi:D 2-3 ay önce olsaydı daha farklı olurdu.. eminim:)))

      Sil
  13. Hoşbuldum :D Castiel'i de alıcaktım hareme ama aynı senin mantıkla almadım bende :) Çok sevinirim, bekliyorum bloguma. :)

    YanıtlaSil
  14. so ji sub u haremine alıp sonra da elleşmeyin diyemezsinn!! dedirtmemmm!! :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahah:D ne çok sahibi var şu adamın:D Türkiye'ye gelse yeminle gözleri yaşarır bu sevgi karşısında:D (inşallah gelir sübaneke dinimiz amin)

      ayrıca o artık benim haremimde!! elletmem! dokandırtmam! nihahahahahhaaa! :D uzaktan bakabilirsiniz sorun yok ahahah:D

      Sil