Sayfalar

26 Temmuz 2013

Gidiyom Ben

Evet arkaaşlar gidiyorum.. Şu şahıs bundan böyle Erciyes Üniversitesi'nde Kore Dili ve Edebiyatı okuyacak.. Gönül isterdi ki Ankara Üniversitesi olsun ama kabul etmediler beni :'( Kardeşime göre Mahmut Tuncer tipimi gören Ankara Üniversitesi beni istemedi.. Onlar kaybettiler!!!11

Erciyes Üniversitesi eğer bölümü benim puanımla kapatırsa şimdiden seneye bu bölümü isteyenlerden özür diliyorum.. Ben de istemezdim oranın puanını yükseltmek ama Ankara Üniversitesi işte :/ hıhı :/

"Bu bölümü sırf Kore sevdan yüzünden istedin biliyoz"culara da türlü deppik, diz ve dirseklerimi yolluyorum :) He canım aynen öyle.. Sen tüm gününü Kpop'la, grup üyeleriyle, fanficlerle geçir ama ben Kore Dili okuduğum için "ergen" sıfatına layık görüleyim.. Peki.. Beni ya da bu bölümü isteyen diğerlerini en son eleştirecek insanlarsınız bilmem anlatabiliyor muyum?

Kaldı ki diğer herhangi bir dili seçsem sorun olmazken, Kore Dili denilince insanların suratındaki şu alaycılığa da dayanamıyorum.. Sen buna her ne kadar "Kore sevdası" desen de ben "mezun olunca işim hazır oh" diyorum tammamm?? Hayatım sadece Kore'den ya da Kpop'tan ibaret değil.. Hele ki son zamanlarda bunlardan iyice uzaklaşmışken.. Evet artık ilk senelerdeki hevesim yok bunlara karşı, bu bir gerçek..

Yaşım artık bir şeyleri olgunca düşünmeme yetecek düzeyde.. Yani geleceğimi düşünüyorum, heves uğruna okumuyorum.. Elbette ki Kore'yi ve Korece'yi seviyorum.. Zaten bir dili sevmeden onu öğrenmen çok zordur, hatta imkansızdır.. Sevdiğim bir dili bulmuşken, iş olanağının da fazla olduğunu öğrenmişken kimse tutmasın beni litfen ajsdfjghjfdf

Ha bunları neden yazıyorum, biri bir şey dediği için mi? Hayır.. Ama böyle düşünenlerin etrafımda olduklarını biliyorum.. İstedim ki uzun uzun okusunlar yazdıklarımı.. Düşüncelerinin değişip değişmemesi umurumda değil ama en azından kendimi anlatabildiğimi bileceğim ve bu da beni rahatlatmaya yetecek..

Evet gidiyom ben.. Bay..

14 yorum:

  1. Helal olsun şizocum, inşallah bölüm de gönlüne göre olur. Ama düşününce iş imkanın gerçekten de fazla gibi. Ben de Korece'ye deli oluyorum, oradan buradan kitap fotokopisi çektirmekten, internette dil blogu aramaktan bir hal oldum. O yüzden seni iyi anlıyorum.
    Ve çooook tebrik ettim.
    Artık bir sürü yazı yazmalısın. Blogun kapısında sabahlarım ona göre :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :') iş imkanı var diye düşünüyorum, birçok Kore firması var artık Türkiye'de, ama tam tersi olur da iş bulamazsam diye de korkmuyor değilim :)))) şimdilik düşünmemeye çalışıyorum bunu..

      öğrendiğim bilgileri burada sizler için paylaşacağım elbette :) amme hizmeti de yapacağım :)))) benim sayemde Korece öğrenmek isteyenler bu bilgilerden faydalanabilirse ne mutlu bana :'')

      Sil
  2. tebrikler:') işalla ilerde de istediğin gibi olur her şey:')

    YanıtlaSil
  3. Tebrikler şizo, çook çok sevindim.Sevdiğin isteyerek gideceğen bir bölüm olduğu için çok şanslısın.Herkes böyle şanslı olmuyo maalesef.Ben seni üniversiteyi bitirdin zannediyodum.Uydurmuşum o kısmı sanırım :) Yeter artık izleme şu dizileri diye söylenenlere artık gönül rahatlığıyla "ders çalışıyorum, lütfen benimle uğraşmayın" diyebilirsin :))

    Vee bunusevdime katılıyorum.Korece dersleri bekliyoruz senden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :'') aslında bu 3. okul olacak benim için ama çok dillendirmemeye çalışıyorum aksjdfghfhsdj yanılmıyorsun yani :)) sonunda evet istediğim bölümü okuyacağım.. zaten sınava hazırlanırken en büyük motivasyonum bu oldu.. istediğim bölümde okuyup istediğim işi yapabileceğim nihayet diye.. umarım her şey dilediğim gibi gelişir :)

      şu ara dizi-film olaylarından o kadar uzağım ki korkum ödev olarak bunların verilmesi kasdjfdhjs eski hevesimi arıyorum ama ı-ıh yok..

      öğrendiğim her şeyi paylaşacağım sizlerle de.. hep birlikte öğreneceğiz :')

      Sil
    2. bende 3.üniversitemi okumak üzere kıbrısa gidiyorum ama bende pek dillendirmemeye çalışıyorum çünkü herkes delirdiğimi düşünüyor.
      beni anlayacak birini buldum şu an o kadar mutluyum ki tarif edemem:)
      bir ihtimal kova burcu olabilir misin :)

      Sil
    3. birbirimizi en iyi biz anlarız :))) sen de benim gibi okuduğun diğer bölümlerde çalışmayı istememişsin, bu seni mutlu etmemiş.. en azından çok geç olmadan bunu fark edebilmişsin benim gibi ki çok şanslıyız bence :)) hayatın boyunca mutsuz olacağın bir işte çalışacağına tekrar oku ve istediğin mesleği yap, mutlu ol.. evet ilkem bu :))))

      koç burcuyum bu arada :) kova'lara özgü bir davranış mıydı bilmiyorum ama :)))

      Sil
    4. bu okuma isteğim yükselen koç burcumdamdan demekki :))
      bir yandan da korkmuyor değilim okul arkadaşlarımın yaşını düşünüyorum mesela en basit aklıma gelen.sen ne hissediyorsun tedirginliklerin neler?

      Sil
    5. hımm olabilir yükselen falan bilemiyorum ki :)))

      yaş konusunu, uyum problemini ben de düşündüm.. açıkçası nolur bilemiyorum ama kendimden yaşça küçük olanlarla genelde iyi anlaşırım, problem olmaz sanırım.. bir de etrafımdakiler yaşımı göstermediğimi söyledikleri için sırıtmam herhalde aralarında :))))

      bunun dışında yeni bir şehir, yeni insanlar, tek başıma kalma gibi şeyleri düşünüyorum.. yurtta kalmak istemediğimden ev tutmak istiyorum ama bu sefer de tek başıma nasıl yaşayacağım diye düşünüyorum.. biraz korkak biriyimdir de :))))) şu an ev arkadaşı da bulamayacağım için tek başıma alışmak zorunda kalacağım artık :)

      şimdilik bunları düşünüyorum ama ilerde nolur bilemiyorum.. belki artacak tedirginliklerim belki de azalacak.. zaman gösterecek hepsini :)

      Sil
  4. Hayırlı olsun :) Dilerim çok severek, zevk alarak okur ve bitirince de istediğin gibi, mutlu olabileceğin bir iş bulursun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kendisi! tekrar aramıza mı döndün yoksa? çok özledim seni ve yazılarını :'') döndün değil mi döndün bence evet :))))

      çok teşekkür ederim :') inşallah dediğin gibi olur :')

      Sil
    2. Yok şizocum, geri dönmek gibi bir niyetim yok. Seni hayal kırıklığına uğratmış gibi oldu biraz ama kusura bakma :( Yazını görünce yorum yapmaktan kendimi alamadım sadece o kadar. Kendim yazmasam da arada bir blogları takip etmeye çalışıyorum. Yani sen yaz, ben okurum :)

      Sil
    3. tüh o kadar da sevinmiştim döndün diye.. blog tayfası sensiz ıssız, sensiz üşüyor kendisi dön bence bir an önce :))) o günler de gelecek elbet diye bekliyorum ben hala :) umarım her şey senin için güzel gidiyordur, malum haber alamıyorum artık hakkında :) kendine çok iyi bak :')

      Sil