Sayfalar

29 Eylül 2011

Okumaca



Birkaç gün boyunca hava kapalı olunca, dün güneşi görmemle kendimi çimenlere sermem bir oldu.. Öğleden sonra güneşinin altında çimenlere uzanıp kitap okudum.. Kendimi dinledim biraz.. İyi geldi.. :) Sonbahar artık iyiden iyiye hissettirmeye başlıyor kendini.. Bu günleri iyi değerlendirmem lazım..

Tavsiye edilir.. :)

10 yorum:

  1. Bu yaşıma geldim ama hala kitaplarımı çimlere yayıla yayıla zevkle okuyamadım. Öleceğim içimde kalacak. :)

    YanıtlaSil
  2. ben evi bahçe içinde olan şanslılardanım.. :) bu yüzden değerlendirmeye çalışıyorum bunu.. sen de bir parka gidebilirsin aslında.. o da keyifli olur.. yeter ki etrafta bir iki tane ağaç olsun.. :))

    YanıtlaSil
  3. ohhh oh...:D iyi yapmışsın kuzum :)

    geçen sene dershane arası çimlere yayılırdım tek başıma ben de. gene istedim bak! zaman bulunca ben de yapıcam böyle bir şeyler :)

    YanıtlaSil
  4. yap kuzum yap çok iyi geliyor.. :)) fotoğrafını çek paylaş sen de ama.. :D yayalım bunu böyle böyle falan.. :D

    YanıtlaSil
  5. kaç gündür bakıyorum ama hep mim başlığını görüyorum... gözüm mü bozuldu, halüsinasyon mu gördüm ben nedir? sen yazdım deyince inanmadım sana herhalde bugün yazmıştır deyip bir de tarihi kontrol ettim :D :D

    YanıtlaSil
  6. hain wordpress! bana garezi var zaar.. :D neyse ben seni arada haberdar ederim makino.. tasalanma.. :D

    YanıtlaSil
  7. oyy bu arada facebookda çok eğlenceli bir grup buldum çingum http://www.facebook.com/groups/uzakdogufanforum/ muhabetler gırla gidiyor :D özellikle jisub konusunda kafa dengi çok kişi var ;)

    YanıtlaSil
  8. ahaha tamam gönderttim katılma isteğimi.. :D Jisub'cıları göreyim bir.. :D

    YanıtlaSil
  9. ben bu kitaptan hiçbir şey anlamamıştım. Acaba bir salak ben miyim?

    YanıtlaSil
  10. henüz bitiremedim valla.. :/ elimde bayağı süründü.. okuyasım yok bu aralar.. okusam ben de karar vereceğim anlayıp anlamadığıma.. :))

    ayrıca anlamadığın için niye salak olasın canım? :) bazı kitapların zamanı vardır.. yanlış zamanda okursan ya beğenmezsin ya da anlayamazsın derdini.. bazılarının da çevirisi kötüdür.. bu yüzden anlayamamış olabilirsin.. :)

    YanıtlaSil