Sayfalar

16 Eylül 2012

Soru-Cevap (Mim)

Şu mim'ler de olmasa bloga adım atmayacam ya neyse.. 6 sorudan oluşan mim'i Harmony şu yazısında paslamış bana.. Tekrar teşekkürlerimi iletiyor ve mim'e geçiyorum..

He bi de Burcu da şu yazısında mim'lemiş beni unutmuşum sori ;( Sana da teşekkür ediyorum canıms :)







Kendini Seviyor musun?

Ay bilmiyorum asdfghjfghj Çoğu zaman kendime çok gıcık olurum.. Sinirli ve agresif biriyim bu yüzden saçma sapan tepkiler verebiliyorum gereksiz şeylere.. İşte o zamanlar "napıyon olm?! kendine gel mal mısın?! gerzek yaa!" diye tripler atabiliyorum kendime.. Daha dün mesela arı soktu beni, boynumun arkasından böyle sırtımın oralar gibi üf neyse asdfghjkfghj İşte ben bi dellendim! Nasıl sinirliyim ama! Arıyı bulsam döveceğim o kadar sinirlenmişim :) Sorsan niye sinirlendin diye, bir şey diyemem.. Zaman zaman geliyorlar bana böyle.. Bir de bu sinirimin üstüne babamın hiçbir şey olmamış gibi "bir şey olmaz beni 32 kere soktu arı.. 32 kere" diye konuşup, düzenli aralıklarla bunu tekrar edince sinirimden ağladım :)

Kısacası kendimi pek sevmiyorum ha asdgfhjdfghj


Yapmaktan Hoşlandığın Şeyler?

Hmmm düşüneyim bi dakika asdfghdfgh Yani işte klasik, film-dizi izlemek, son bir yıldır elime doğru dürüst kitap almasam da kitap okumak, müzik dinlemek falan.. Bunların dışında gezmeyi severim sanırım.. Aslında hiç gezenti bir insan olamadım ama sanki şehir şehir ülke ülke dolaşırsam çok severmişim gibi geliyor bilmiyorum asdfghjfghj He mesela insanlarla dalga geçmeyi severim.. Uzaktan bakarım millete, arkadaşım yoksa bile yanımda kendi kendime iç sesimle konuşur gülerim, şizofrenlik var evet.. Çok seviyorum ha bunu.. "Allasen ne giymiş ya tipe bak" "he al sevgilini sar öyle kaçmasın bi yere gerzek seni" "o saçınla ne kadar da Müzeyyen Senar'sın ama" gibi sözlerle kendimi eğlendiririm (tam bir kezbanım).. Böyle de eğlenceli bir kişiliğim var kahrolmayayım :) Bir de bu aralar Twitter'ı seviyorum.. Muhabbetlerimiz hoşuma gidiyor, kafamı dağıtıyorum.. Yemek yemeği de çok severim ben.. Ama öylesine değil gerçekten severim.. Yemek yemek benim için bir zevk olmuştur her zaman.. O yüzden geçiştirmeyi hiç sevmem, her öğünüm tastamam olsun isterim.. Bir de masa düzeni.. Düzenli, güzel bir yemek masası çok şeydir benim için.. Ağrı ağır yemeğimi yemek, sohbet etmek falan severim bunları.. İvit bu kadar..


Hedeflerin Nelerdir?

Şu aralar en yakın hedefim, hayırlısıyla bir iş bulup çalışmak asdfghjk Para kazanmam lazım, öf çok planım var.. Daha tatilde Avrupa turu falan düşünüyorum, isteyen peşime takılsın asdfghjfghj Sonrasında DGS'yle aram iyi giderse iç mimarlık düşünüyorum, olmadı restorasyonda kaptırıp gideceğim.. O da olmadı para biriktirip yurt dışında okuyacağım.. O da mı olmadı, artık cami önleri falan bilmiyorum bakacağım bir şekilde asdfghjdfghj Tabi en son hedefim Kore'ye gitmek malum asdfghjfghj Gidemeden ölürsem hepinizin yakasına yapışır kötücül ruhum, bence yardım edin bana :)


Kendini Bir Cümleyle Anlatır Mısın?

Anlatılmam yaşanısdfghhdsadfghjhgfsdfgh


Nefret Ettiğin Şeyler Nelerdir?

Çok fazla var.. Bir şeyden hemen nefret edebilme kapasitem mevcut.. Zaten beni tanıyanlara göre benim bir şeyi sevebilmem çok zor ve nadir olur.. O yüzden Kore ve Koreliler kıymetinizi bilin cınlırım :) Mesela şu aralar taşınma işleri kafamı çok meşgul ediyor, nefret ediyorum.. İlerde bir gün zengin olursam (inşallah yareppim amin!) taşınmam gerektiğinde bavulumu alıp çıkacam "evin içindekiler fakirlere kalsın yazıklar" deyip kendimce iyiliğimi de yapacağım asdfghjasdf He bir de şu aralar ailecek belirsizlikler yaşıyoruz, nereye taşınalım napalım bilmem ne diye.. Belirsizliklerden de nefret ediyorum.. Yani kısacası rahatımı, huzurumu ne bozuyorsa hepsinden nefret ediyorum.. Bi gidin kaybolun ya nolur..


Favori Şarkıların, Kitapların, Filmlerin Nelerdir?

Favori şarkılarım.. Çok var du bakalım hepsini yazabilecek miyim.. One Of A Kind, That XX, Hallelujah, Knock Out, Go, Beautiful Hangover, Still Alive, Missing You, Thank You&You diye giden BB şarkıları.. SJ'in DayDream, Gulliver, Rockstar, Boom Boom, Bonamana, Superman, Don't Don, U (Burcu'nun deyişiyle bapçıgörl asdfghsdfg) şarkıları.. Of daha çok var da sıkıldım lan asdfghjfghj Ha ama Kyu'nun God Of War ost'si için söylediği şarkıyı da çok seviyorum.. Sonraaa I Am The Best, Shock, Lucifer, Separation Anxiety, Rebirth.. Ost'lerden BOF What Do I Do, Coffe Prince Ost'sinin çoğu ama özellikle Azure Ray - Across The Ocean, daha çok yazılacak ost var ama o da başka bir yazıya kalsın.. Türkçe şarkılar da vardı ama sıkıldım öf asdfghjdfgh

Favori filmlerim; Lotr üçlemesi, Geleceğe Dönüş serisi, Beetlejuice, City of Angels, The Crow 1-2 (zaten 3'te güzelim filmi mundar etmişlerdi.. Sarışın crow nerde görülmüş olm ya! 4.sünü izlemedim ama fragmanı yetti sağol canım), Devlerin Aşkı, Şekerpare şuan aklıma gelenler..

Favori kitaplarım; Şeker Portakalı, Uçurtma Avcısı, Harry Potter serisinin bir kısmı asdfghdfg Ateş Kadehi'ne kadar okudum napayım asdfghdfghj Tamam bu da bu kadar olsun başka aklıma gelmiyor, hay beni kültürsüz ya asdfghjdfgh


İlham Aldığın Kişiler

Yok.. Düşünüyorum ama cidden yok.. Ne öyle Gandhi, Einstein falan diyebilirim ne de yakın çevremden örnek verebilirim.. Kimse yeterince iyi değil şit! :( İşte hayatta istediğim bazı şeyler var, birkaçını buraya da yazdım zaten, onları yapabilmek istiyorum.. Bunun için bana ilham olabilecek birileri varsa seve seve kabul edebilirim asdfghjkdfgh


Death Note'u sen bulsaydın ne yapardın?

Bir kere "bu ne ola ki?" derdim, çünkü ne olduğunu gerçekten bilmiyorum :) HERKES ANİME İZLEMEMİŞ OLABİLİR! Neyse sakinim asdfghjdfghj Bunun bir ölüm listesi olduğunu farzederek yazıyorum o zaman.. Şöyle söyleyeyim, defter hemen bitmesin diye isimleri küçük küçük yazardım, hatta minnak bir boşluk kalmaması için çok büyük çaba harcardım.. Listem çok uzun evet :) He bi de yazdığım an ölüyorlarsa off şahane olur.. Elimi kana bulamadan geberir giderler oh lüküs hayat ya asdfghjsdfghj Ben öldüreceksem de hemen yapmazdım bu işi.. I Spit On Your Grave'deki kız gibi türlü işkence metotları uygulardım.. Nasıl doluyum bu konuda bilemezsiniz..



Evet bir mim'in de böylece sonuna geldik.. İsteyen alabilir bu mim'i.. Haydin görüşürük!


10 yorum:

  1. yemek yapıyım okuyacam da ben de paslamıştım resmen geçersiz sayıldım dpoaksdpasodk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. asdfgfdssdfghj unutmuşum canısm ya, hemen düzeltiyom :)

      ben de açım bişeyler yapayım, yiyeyim dönecem asdfghjsdfgh

      Sil
    2. teem geldim, evet düzeltilmiş eferim doaskdopasıdk
      Ama o teyze dpasojdaosıdjaspdıojasoıjd öf o gifler hep orda mıydı? Ben mi görmedim, kendimi mimleyenler kısmında gözüp dönüp aşağı inmiştim hemen.

      Abaavv arı mı soktu? Hii yazık lan, hiç yaşamak istemediğim acılardan biri :') Yazık bi de baba baskısıyla neler yaşamış podaskoaskdaopsd
      Komik bir anı :)---> Okulda bahçede eğleşirkene bi arkadaşı arı sokmuştu da ben de ne yapılır bilemediğimden gidip cafeden bu istemiştim. adama "buz var mı?" didim. Muz mu? dedi. Hayır buz, buz dedim. Ne muzu yaa dedi :)))))))))))) Taam dedim gittim. Dramlı aslında komik diye dedim de oku diye.

      Öf şu an var ya o dalga geçme kısmında ne dejavu oldum pdoasjkdoakdaddopaskdaposdk aynı lan aynı dpoaskdospaıdkasopdk biz de 4-5 kişi bi araya gelip, misal ki saçı kuş yuvası tip ggörülmüşse gruptan biri bağırır burcuuuuğğ o saçınnn neee??! diye sonra sinyal alınır hemen etrafa bakılır kuş yuvası bulunur.

      Ne kadar çok ve negsel hedeflerin var çok kıskandım :') Canım hakkında hayırlısı olsun :))))))))))))))))

      OPJFDĞAİDIPJAİSPDJIASİDOŞAISJFPASDKİOIAPSDAJİPIFOAJOŞDIJASŞOIASJD EVİN İÇİNDEKİLER FAKİRLERELNDİAJSNDOASJIDAOSDJIAPSDIASDOJIASPDAOSJIDASJID yalnız öyle bi durumda bana twitterdan dm atıver çünkü fakirim.

      Harry Potter kısmını okumamış gibi devam ediyom.

      Bak anlatıyom defteri. Ölüm listesi denebilür evet. Adını yazdığın kişi 40 saniye mi neydi işte o süre dolunca kalpten gidiyo. Ama bunun dışında. Deftere ismmin karşısına nasıl ölmesini istediğini ve hatta tarihini gününü falan da yazabiliyon. Ölüyo yani öf çogsel istiyom :') Hatta defteri taşımak zorunda değilsin ha bi parça kağıdını yırtsan bilem oluyo :') Her önüme çıkan deftere isimlerini yazcam en güzeli.

      http://fc05.deviantart.net/fs70/f/2011/332/2/4/goodbye_gif_by_beatlesbug-d4hlygh.gif hadi bay. Çok uyumluyum görüyon.

      Sil
    3. he o gif'leri üzüntümü belli etmek için koymuştum asdfghjdfghj

      arı soktu ivit ;( babam da çocuk avutur gibi "32 kere soktu beni bişey olmaz" dedi durdu :)

      asdfghgfdsdfgh Allah kahretmeye "he he muz la muz!" diyip muzu ağzına tıkayaydın asdfghjfghjk ARKADAŞI ORADA ACI ÇEKİYO HAYVAN! aynı acıyı yaşadım anlıyorum ben o kardeşimi :(

      ama nasıl güzel bişey o ya asdfghfghj sokakta yürürken falan da yapıyoruz of çoh eğlenceli asdfghjfg bigün dayak yiyecez anlaşıldığında ama ne zaman asdfghjfghjk

      az sizin de hedefiniz olaydı la çoh üzülüyom! başıboş oluyo bu yeni nesil, yazıksınız asdfghdfgh tiz kendine yakınlardan biyerden hedef bul kaarşim, yıpratma beni asdfghjsdfg

      o kadar zengin olunca bilmiyom twitter'a uğrar mıyım? :/ malum her yeri fakir kokuyo oranın :/ evin anahtarını postalarım artık sana napiyim :)

      ya Harry Potter kitaplarını bi türlü bitiremedim, üf içimde kalacak.. geçen kitapçıya sordum, yokmuş.. inşallah devam edecem seriye kaldığım yerden kaarşim.. bu ayıp giderilecek asdfghdfghj

      of şahaneymiş o defter! istiyom deli gibi istiyom hem de! zihninle öldürebilmekle yarışır ha bu! o kadar muhteşem bişey! taam ben bu animeyi izliyom arkadaş!

      ay canıms çok duygulandım :) sen beni anlıyon :) taam hadi bye :)

      Sil
    4. Hedefimi değiştiremem yıoh olmaz. Değiştirirsem kesin okulu bırakır başka şeyler yaparım yoksa. Japonyaya gitcem diye okuyorum burda ben, en azından diplomam olur yazık dpoaksdapsodk

      dpoaksdaspodkaspodk zengin oldugunda saba tümer, tarkan falan takibe alır seni ki bizi bırakırsın. Üf bilmiyom niye bu isimler geldi aklıma. Zengin tanımım bu kadar demek.

      Hiç bulamadın sana burdan kargoylan yollıyım çok cidden, yardım etmek boynumun borcudur yani, dayanamıyom okumayan görünce daoskdpasodkas Ben burda elimdeki kitaplar eskidi diye seriyi baştan almayı planlarken hele ğdokasdpaosdk

      Death Note 37 bölüm mü neydi yalnız. Ama ilk 25 bölüm soluksuz yani onu diyim. Sonra spoiler veremeyeceğim olaylar nedeniyle daralttı beni. Mıtlak izle, ordan burdan spoiler yemeden.

      Sil
    5. üf taam karışmıyom git Japonya'ya hedefsiz hedefsiz taam asdfghjhgfdsdfghj diploma şart valla.. yaşın biraz ilerlesin millet ne okuduğundan çok kaç yıllık okuduğunu merak edecek.. "4 yıllık mı? he tamam süper ozaman" diyecekler, o yüzden o diplomayı al sen al asdfghjsdfghj

      Tarkan neyse de Saba Tümer takip edecekse tüm paramı bi vakfa falan bağışlar, üstümdeki çulumla yaşarım daha iyi asdfghjdfghj yeter ki o kadın ve kulak tırmalayıcı kahkahaları benden uzak olsun yareppim! tiksiniyom!

      Tarkan'la bi göbek dansına varım ama :)

      sağol kaarşim ama bulacam ben biliyom :) tüm kitapçıları dolaşıp arayacağım, olmadı internetten alacağım olacak işte bir şekilde.. hayır son filmin son partını da sırf kitabını okumadığım için hala izlemedim.. kitapları bitirmem lazım çoh önemli!

      yavaş yavaş izlerim artık.. dellendirmesin de beni nolur yalvarıyom pıttaktırımnida (korece böyle mi söyleniyodu of bilemedim asdfghjfgh)

      Sil
  2. güzel bir mim >.< (herkese aynı cevabı yazar gibi oldum ama okuyorum ve ciddiyim yani :D )
    death note u bende elime geçirmiş olsaydım aynı şeyi yapardım eheheh :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olsun mim güzelse bunda senin bi suçun yok asdfghsdfgh

      demek Allah biliyor da vermiyor elimize asdfghjdfgh Hitler'den ne farkımız var allasen ya asdfghsdfgh

      Sil
  3. sdjkfnsdjfnsd nolcek bu sinirlilik acaba. Beni de aile bireylerim evden kıçıma tekmeyi bascak bigün ama du bi bakalım bekliyorum o günü. :D
    yapmaktan hoşlandıgın şeylere öldüm bi bittim yağni aslkndklsnd.
    Hedeflerin dolu dolu eyi valla gözel ne diyim işte bizim de var da işte hepsi Japonya üstüne yoksa var yani aslında hedefsiz felan deilik dediğin gibin. :D
    Nefret ettiğin şeyler de hof asldkfnsaklfnsd ne desem ki sdlkfnlkdnf fakirlere bıraktığın eşyalarla sevab point neyin olur iyi iyi.
    Taam bu kadar yazdım gidiyom ben ayağım alıştı artık sık sık gelirim çav. :')

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ruh halimin dengesizliğini okudunuz yukardaki satırlarda dikkatini çekerim asdfghdfgh öf daha da yazarmışım da sıkılmışım iyi olmuş asdfghjfghj

      japonya'ya gitmek istemek de bir hedeftir sonuçta tabi haklısın :D

      gel hep gel yalnız bırakma beni buralarda asdfghjdf

      Sil