Sayfalar

20 Ağustos 2011

Altyazı çevirdim sanki gibi gibi....



Evet bunu ilk kez yaptım ama oldu gibi sanki.. Bilmiyorum ki de tam.. Bayağı uğraştım ama onu biliyorum.. Şuan sırtımın ağrısından duramıyorum mesela..

Neyse efenim benim de çoğu koredaşlarım gibi pek sevdiğim bir dizi olan "Protect The Boss"ın 4. bölümünü çevirmiş bulunmaktayım.. İsteyen olursa çekinmesin kullansın eheheh... Üç günde çevirdim.. Yeni başlamama rağmen bana iyi bir süre gibi geldi, ne dersiniz?

Hatalarımı bildirirseniz çok çok makbule geçer..

Neyse ilk çevirinin günahı olmaz derler.. :P

Şuradan indirebilirsiniz..

7 yorum:

  1. Ellerine sağlık çingu, o derece sevdirdi he bu dizi :)

    Süpersin^^

    YanıtlaSil
  2. devamının gelmesi dileği ile ,
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. @Lee aynen öyle çingum.. :)) dayanamayıp çevirdim valla.. şöyle türkçe altyazıyla rahat rahat izleyeyim dedim.. :))) öbür türlü durdurup "neydi bu kelimenin anlamı yahu" diyordum ve dizi iki saatte ancak bitiyordu.. :)))))

    sağol çingum o senin süperliğin.. :))))

    @uysalanne hoşgeldiniz öncelikle.. :)) umarım gelir devamı.. bayağı zorladı da beni tekrar cesaret edebilir miyim bilmiyorum.. :))))

    YanıtlaSil
  4. vay vay vay altyazı da çevirirmiş... ellerine sağlık yevrucum :))

    serpooo

    YanıtlaSil
  5. sağol canımcım.. eheheh yaptık bişeyler.. :D büyük bi ihtimalle yanlışlarla doludur ama olsun ilk kez yaptım.. şimdi kullanan falan varsa yapmayaydın eyiydi demiştir.. :D

    bu arada senden de yazılar bekliyorum ege'li.. :D

    YanıtlaSil
  6. Süper olmuş. İlk çevirin olmasına rağmen çok iyiydi :) Tebrik ederim ^^ Gözüme takılan sadece "napıyorsun" kelimesi oldu. Erkenden bitirelim biz en iyisi takipcin olacağım ^^

    YanıtlaSil
  7. gerçekten mi? ya ama ben çok sevindim buna.. :)))))

    "napıyorsun" evet bilerek kısaltmıştım aslında ama eğer bir daha çevirirsem dikkat ederim.. :))

    çok teşekkür ederim.. beğenmene gerçekten çok sevindim.. :)) bakayım eğer yapabilirsem, 5. bölümün altyazısını da burada paylaşırım.. :))

    YanıtlaSil