Sayfalar

4 Ekim 2010

Şizo Yanıtlıyor


Şimdi nereden çıktı bu yazı diyeceksiniz.. Ben de "size ne?" diyecem elbette.. Size ne kardeşim blog benim blogum değil mi? "Değil!" dediğinizi duyar gibiyim bak kırmıyim kafanızı!

Şaka şaka sormak sizin de hakkınız sevgülü okuyucularım.. E madem sordunuz ben de cevaplayayım..

Birgün Elif'le nam-ı diğer Elüf -evet çok yaratıcıyım- çağımızın en gereksiz ama nedense olmazsa olmazı Facebook'ta hanımefendinin gördüğü rüya üzerine konuşurken, ki köpek görmüş kendileri, nedense benden yorumda bulunmamı istedi, sağolsun görüşlerime çok değer verir ehieihi..

İşte ben de o ara aklımdan gelenleri yazınca çok hoşuna gitmiş.. Yani herhalde galiba.. Bunları blogunda yayınlasana didi, ben de bakarım falan didim.. Ama aklıma düştü ya bi kere, yazmam gerek bunu derken, ahan da burda buldum kendimi..

Yani olay bundan ibaret.. Bundan sonra "gereksizfikirüretenilhamperileri"m bana uğrarsa bu yazının devamı gelecek.. Böyle çeşitli rüya, burç yorumları falan.. Heyecanlandınız dimi? Evet farkındayım..

Neyse artık sizi o eşsiz yazımla başbaşa bırakmanın zamanıdır.. Ocakta yemeğim var zati.. Yandı vallaha yandı!! Haydin görüşürüüüük..


İsmini vermek istemeyen E.S'nin gördüğü rüya üzerine yapılan yorumdur:

Sevgili kızım bu tür rüyaların iki sebebi vardır:

1- Dün gece ne yiyip yattın?
2- Kıçın açıkta mı uyudun?

Bunlar yıllarca süren deneyler sonucunda ulaşılmış somut sonuçlardır.. Ben demiyorum İsviçreli bilim adamları diyor..

Eğer cevabın 1 ise; yavrucuğum yime öyle şeyler gece gece.. Sonra mide ağrısı çekersin bak, olmadı bunun gibi kötü rüyalar görürsün.. Sonra da üzülürsün vahh neydi o kopekler, dinazorlar deyü..

Ha yok 2. seçenekse eğer; ona diyecek bişeyim yok.. Doğru dürüst uyu! Yok yapamam guççüklüğümden beri kafam biyerde kolum bacağım ayrı yerde uyumaya alışmışım diyosan o zaman ben de sana git bi uyku tulumu al derim.. Kesin çözüm!

Bunların dışında dini yorumlarda bulunmam gerekirse eğer, hemen Zekeriya Beyaz'ın "Uyku Hallerinde Hallenme" adlı kitabını açıp, bakıyoruz.. İvit kopekler..

Beyaz hoca demiş ki, oruçluyken köpek görmek orucu bozmaz.. Köpek işemişse ve etrafa yaymışsa sen de bunun üzerinden geçmişsen yine bozmaz.. Ama iğrenç..

Köpek kuyruğunu 2 defa sola 1 defa sağa ve yarımşar kez de aşağı yukarı sallamışsa, bu kısa zamanda bir lunaparka gideceğine dalalet eder.. İşte orada o balerin senin bu gondol benim dolanıp duracaksın..

Köpek pisse eğer, bu o köpeğin ayıbıdır seni ilgilendirmez.. Malum çoğu bitli olur bunların.. Öğğ.. Neyse takma kafanı..

Köpek sana yanaşıp, dilini dışarı çıkarıp bir o yanına bir bu yanına sürünüp, yemek istemişse, demektir ki yakında kapında biri belirecek ve senden yemek isteyecek.. Verme yemek falan.. Gitsin çalışıp kazanıp yesin.. Pis dilenciler..

Evet bunlar çok sevgili Zekeriya Beyaz hocamızın yıllarca araştırma yapıp, derlediği ve kendi hazine değerindeki bilgilerini kattığı yorumlardır..

Haydin sağlıcakla kal..

Memito Güllüto..

4 yorum:

  1. şu halimde beni güldürdün gene... :D
    tepkiler kutucuğuna "Allah cezanı vermesin!" i eklemeni öneririm fena ihtiyaç var :D
    hele şu yarıldığım andır ey şizo:::
    Köpek kuyruğunu 2 defa sola 1 defa sağa ve yarımşar kez de aşağı yukarı sallamışsa, bu kısa zamanda bir lunaparka gideceğine dalalet eder..

    rüyanız hayrolsun teyzeye rakip çıkıcan bu gidişle :D

    YanıtlaSil
  2. eğlendin mi kız? işte benim gün içindeki yorgunluğumu bir çırpıda alan sözler.. (bknz. kasım kasım kasılmak)

    sağol yevrum güzel yorumun için.. seni güldürebildiysem ne mutlu bana..

    hımmm tepkin süpermiş yalnız.. :D düşüneyim bu teklifini.. :D

    yakındır flash tv'den tekliflerin yağması Serpüüülll.... :D

    YanıtlaSil
  3. hahaha:D kimim ben? kimim? ha? :)
    ivit bence rüyamı da yayınlasan daha bir açıklayıcı olurdu, neyse ama sonuçta her hakkım saklı :D
    +şm yivrum..
    şm mi?! :)

    YanıtlaSil
  4. şm he? ahahahahhhh.... :D

    rüyanı yazmayı düşündüm ama kişisel hayata tecavüzden içeri atarlar beni didim.. korktum.. :D

    sağol kuzum.. ismini vermek istemeyen okuyucum benim.. :D

    YanıtlaSil